Wij verzekeren jouw mobiliteit.  Of het nu gaat om een auto- of een fietsverzekering, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Maar het verzekeren van je mobiliteit gaat verder dan de verplichte verzekering auto. 

Ook pechverhelping, zowel voor je auto, fiets als bromfiets zit in ons aanbod. 

We maken je ook graag wegwijs met betrekking tot de diverse formules om je auto omnium te verzekeren. Welke afschrijvingsformule past het best bij jou? Kies je voor een erkend hersteller of doe je liever of beter een beroep op je eigen garage? En zo'n kilometerverzekering, heeft dat ook nadelen?

Ben je een jonge bestuurder? Dan hebben wij een aantal oplossingen in huis om je op een betaalbare manier te verzekeren, zonder dat je een valse verklaring moet afleggen door de verzekering op naam van vader of moeder te zetten maar zelf wel de hoofdbestuurder van de wagen te zijn.

Schade? Wij zijn je eerste aanspreekpunt in plaats van een anoniem callcenter. Bij ons ook geen bankiers die amper weten hoe je een aanrijdingsformulier invult, maar verzekeringsspecialisten die zich regelmatig blijven bijscholen om jou de beste verzekeringsservice te bieden die je op de markt kan vinden.

 

BA Autoverzekering

Omniumverzekering

Lichamelijke ongevallen in het verkeer

Rechtsbijstand Lex*tra verkeer