Waarom u Family Protect nodig zou kunnen hebben?

Met Family protect is uw hele gezin verzekerd bij ongevallen in het privé-leven.  Of het ongeval nu huis of op vakantie gebeurt. Ook ongevallen op de sportclub of in het verkeer zijn mee verzekerd.

Lichamelijke ongevallen in uw privéleven
Family Protect verzekert de ongevallen in uw privé-leven, aanvullend op andere verzekeringen die eventueel gelden. De vergoedingen die u ontvangt vanuit bijvoorbeeld de schoolverzekering of de verzekering van de sportclub zijn meestal vrij laag. De uitkeringen van Family Protect in geval van overlijden of invaliditeit komen in die gevallen bovenop vergoedingen die u vanuit andere verzekeringen ontvangt.

Goed om te weten
Family Protect kan u zien als aanvulling op de Familiale Verzekering die alleen schade aan anderen dekt.  U kiest in plaat van voor Family Protect beter voor de Persoonlijke ongevallenverzekering al u zelfstandige bent. In de persoonlijke ongevallenverzekering kunnen we immers ook ongevallen tijdens het werk verzekeren.

Wat dekt Family Protect?

Met Family Protect bent u zeker van een vast pakket waarborgen:

  • behandelingskosten (max. 2.500 euro)
  • blijvende invaliditeit (max. 10.000 euro)
  • overlijden (5.000 euro)

Uitsluitingen en beperkingen

  • Family Protect komt niet tussen bij dronkenschap, weddenschappen, zware fout, opzet, zelfdoding, natuurrampen (behalve bij tijdelijk verblijf in buitenland), winstgevende sportbeoefening. Gevechtssporten, alpinisme, zweefvliegen enz. zijn meestal wel verzekerbaar als u een extra premie betaalt.
  • U moet geen rekening houden met een wachttijd. 

Goed om te weten:
Family Protect loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd tot u 70 jaar wordt. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Kom bij ons langs of bekijk hier: