happy people

Bent u op zoek naar een nieuwe verzekeraar voor uw gezinsverzekeringen?

Niet tevreden over uw huidige makelaar? 

Schakel nu over naar ons kantoor en geniet van 2 maanden gratis* verzekering op uw woningverzekering, uw BA Autoverzekering en uw familiale verzekering bij DVV.

Behalve onze uitmuntende service en bijstand bij schade kan u ook nog genieten van bijkomende voordelen zoals:

  • Easy Pay - gratis maandelijkse betaling van uw schadeverzekeringen
  • Korting op de instapkosten van ons spaar- en beleggingsgamma
  • Gratis fietsbijstand voor het hele gezin
  • Fiscale service voor loon- en weddetrekkenden
  • Gratis periodieke check-up van uw verzekeringsdossier
  • Toegang tot ons netwerk van herstellers en specialisten
  • Uitnodigingen voor informatiesessies en events

Neem vandaag nog contact met ons op, voor het voordeel afloopt!

Naam*
Voornaam*
E-mail*
Privacy*

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden

Telefoonnummer
Ik wil meer weten over:*
Kies uw kantoor*
Berchem
Merksem
Mortsel
Verstuur

 

* voorwaarden van het aanbod
2 maanden cadeau + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 01/01 en 31/03/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.

2 maanden cadeau + 10 betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex als u intekent tussen 01/02 en 30/04/2021 inbegrepen. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

Jongeren in badkuip

Voor het eerst alleen wonen is duur genoeg. Daarom bieden wij aan jonge huurders (<35 jaar) die voor het eerst alleen- of samenwonen 6 maanden gratis* de woningverzekering Cocoon Start aan.

De complete verzekering voor jonge huurders met onder meer je huuraansprakelijkheid, je inboedel en familiale verzekering en nuttige extra's zoals rechtsbijstand bij huurgeschillen en home assistance.

Onze service krijg je er bovenop.

Meer info

*6 maanden cadeau + 6 maanden betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit aanbod is geldig tot 21/3/2021 en op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

Wil je meteen een offerte?

Naam*
Voornaam*
E-mail*
Oefen je een beroep uit in de woning of het appartement ?*
Ja
Neen
Gaat het om een geklasseerd pand ?*
Ja
Neen
Type woning*
Woning
Appartement
Is de woning kleiner dan 200 m2*Geef de totale oppervlakte van alle verdiepingen. Niet ingerichte kelders mag u beperken tot 25m2. Niet-intgerichte zolders dient u maar voor de helft mee te rekenen.
Ja
Neen
Is het appartement kleiner dan 125 m2*Geef de totale oppervlakte van alle verdiepingen. Niet ingerichte kelders mag u beperken tot 25m2. Niet-intgerichte zolders dient u maar voor de helft mee te rekenen.
Ja
Neen
Uit hoeveel personen bestaat jouw gezin?*
Ga je voor het eerst alleen- of samenwonen?*
Ja
Neen
GDPR en gebruiksvoorwaarden*

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring  en de gebruiksvoorwaarden en stem toe in de verwerking van mijn gegevens en ben akkoord met de gebruiksvoorwaarden. 

Verstuur