Laat je geld groeien

Had je het afgelopen jaar meer dan 22 euro aan intresten op uw spaarrekening?  Dan moeten wij eens praten.

Met de gemiddelde intrest op een spaarrekening dicht bij de 0,11% inclusief getrouwheid, wil dat immers zeggen dat je gemiddeld meer dan 20.000 euro op uw spaarrekening had staan het afgelopen jaar.

Een gouden regel is dat op een spaarrekening tussen de 3 en de 6 maandlonen staan.  In de meeste gevallen volstaat 20.000 euro dan ook ruimschoots om eventuele onvoorziene uitgaven op te vangen of een grote aankoop te financieren.

Heb je meer gespaard dan doe je er goed aan het saldo te verdelen over andere spaar- en beleggingsproducten met langere looptijden en/of wat meer risico.

Als verzekeraars kunnen wij jou wel enkele oplossingen aanbieden waarbij potentieel rendement en risico-beheersing hand in hand gaan en waarbij we ook de fiscaliteit niet uit het oog verliezen.

Op de lange termijn zijn mede dankzij het fiscale voordeel (als u hiervoor in aanmerking komt) het fiscale lange-termijnsparen en het fiscale pensioensparen ideaal om met een zeer beperkt risico te sparen voor later. 

Met een beleggingshorizon van 8 jaar of langer biedt ook ons gamma spaarverzekeringen (tak 21) en beleggingsverzekeringen (tak 23) een aantal mooie voordelen bijvoorbeeld in het kader van successieplanning. Ze zijn ook uitermate geschikt als spaarformule voor (klein)kinderen of voor wie zijn eerste stappen wil zetten in het beleggen in aandelen of obligaties.

Kom een vrijblijvend langs voor een gesprek of neem contact met ons op.  We maken je graag vrijblijvend wegwijs.

Naam*
Voornaam*
E-mail*
Privacy*

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden

Telefoonnummer
Ik wil meer weten over:*
Kies uw kantoor*
Berchem
Merksem
Mortsel
Verstuur