investeren vastgoed

Fonds in de kijker: BI JH Global Property Equities Fund

Dit fonds belegt wereldwijd minstens 80% van het vermogen in aandelen en relateerde instrumenten van vastgoedbeleggingstrusts (REIT’s) en bedrijven die in vastgoed beleggen.

De effecten waarin wordt belegd zullen het grootste deel van hun inkomsten halen uit het bezit, de ontwikkeling en het beheer van vastgoed.

Wat is een Real Estate Investment Trust (REIT)?

Een REIT is een bedrijf dat inkomen genererend vastgoed, bezit, uitbaat of financiert.

REIT’s verzamelen het kapitaal van verschillende investeerders. Dit maakt het individuele beleggers mogelijk om dividenden op te strijken van vastgoedinvesteringen zonder ze zelf te moeten kopen, beheren of financieren.

De meeste REIT’s worden publiekelijk verhandeld en zijn daardoor zeer liquide, in tegenstelling tot fysieke vastgoedinvesteringen.

REIT’s investeren in de meest diverse vastgoedtypes. Appartementencomplexen, hotels, ziekenhuizen, winkelcentra, magazijnen, kantoren, …

Hoe beleggen?

BI JH Global Property Equaties Fund  is één van de fondsen waarin u kan beleggen via DVV Life Invest Dynamic, de tak 23 beleggingsverzekering van DVV.

 

Kennismakingsaanbod

Tekent u voor 30/05/2022 in op DVV Life Invest Dynamic met een spaarplan van minstens € 50 / maand dan betaalt u slechts 0,5% i.p.v. 2,5% instapkosten.

Goed om te weten

  • De instapkosten bedragen maximaal 2,5% bij elke brutostorting. Voor de opmaak betaalt u 5 euro.
  • De beheerskosten en de uitstapkosten worden gedetailleerd in het essentiële informatiedocument.
  • De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn.
  • DVV Life Invest Dynamic is een levensverzekering van tak 23 met maximaal 2,5% instapkosten en met een onbepaalde looptijd.
    Het minimale inschrijvingsbedrag bedraagt 2.500 euro of 25 euro per maand via doorlopende opdracht.
    Voor meer informatie over de beleggingsdoelstellingen, de plaats waar de waarde van de eenheden raadpleegbaar is, de risico’s (geen kapitaalgarantie), de evolutie van de fondsen, de kosten en taksen kan u het bijkomende precontractuele informatie document, de voorwaarden, de commerciële fiche, de tak 23-fondsen bekijken of bij ons op kantoor oppikken.
    Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen voor zij een contract ondertekenen. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.